Welkom bij de Walfriedgemeenschap binnen de H. Hildegard van Bingen parochie in Groningen

DECREET

Peter Hermannus Hendrikus Wellen

door de genade van God

diocesaan administrator van Groningen-Leeuwarden

aan alle parochianen van de parochies:

Salvator/Maria te Groningen, Walfried te Groningen, H. Nicolaas te Haren en H. Jozef te Zuidhorn.

Om in de zich wijzigende omstandigheden uw geestelijke verzor­ging goed te blijven behartigen heb ik, overeenkomstig en op grond van mijn bevoegdheid daartoe zoals bepaald in canon 427 van de Codex Iuris Canonici (CIC) en aldus uitvoering gevend aan het besluit van zijne excellentie mgr. dr. G.J.N. de Korte als bisschop van Groningen-Leeuwarden tot samenvoeging van de parochies in het bisdom, welke bekend gemaakt is in zijn brief d.d. 26 november 2011 gericht aan alle parochianen in het bisdom, en in het beleidsplan Kwetsbaar en hoopvol d.d. 26 november 2011 (welke beide documenten zijn opgenomen in Analecta 2011), met inachtneming van en van toepassing verklarend canon 121 CIC, gehoord het Kathedraal Kapittel van het bisdom Groningen-Leeuwarden, besloten om de parochies Salvator/Maria te Groningen, Walfried te Groningen, H. Nicolaas te Haren en H. Jozef te Zuidhorn te verenigen, zodat hieruit één nieuwe parochie ontstaat in de zin van canon 515 CIC.

BEREIKBAARHEID VAN DE PAROCHIE:

Pastor voor onze parochie is Hilda van Schalkwijk is.
Haar telefoonnummer is 0594-507800 en haar e-mailadres: h.van.schalkwijk@home.nl

Op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur is de kerk open en is er altijd iemand aanwezig die u te woord kan staan en eventueel kan door verwijzen. Langskomen om zomaar een praatje te maken is ook prima!!

De kerk is op genoemde ochtenden telefonisch bereikbaar onder nummer 050-5412115.

Onderstaande mensen kunt u altijd bellen voor inlichtingen over onze parochie.

Mw. Trees Brugmans 050-5413025
Dhr. Jan van den Hende 050-5413239

Eén van deze personen is wel bereikbaar. Zij hebben gegevens over welke pastor bereikbaar is.

Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u de digitale nieuwsbrief van de parochie ontvangen? U kunt zich hiernaast via het formulier aanmelden.

Aanmeldformulier nieuwsbrief:

STILTE-UUR BIJ MARIA:

De kerk is iedere donderdagochtend open van 10:00 – 12:00 uur. Er is dan gelegenheid om bij Maria een kaarsje aan te steken en eventueel de stilte te zoeken.

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 23/2/2017 GSL

Walfriedgemeenschap van de H. Hildegard van Bingen parochie in Groningen | © 2017

169258 bezoekers (253024 hits) sinds 14-12-2009